Makkelijker chocolademousse maken dan op deze manier kan haast niet. Ik kreeg de tip van Birte, en deel ‘m maar wat graag met jullie, want vanaf nu maak ik geen andere chocolademousse meer.
Ingrediënten:
- Blikje kokosmelk
- 300 gram chocolade
- Aardbeien (of frambozen, of banaan)
Werkwijze:
- Doe de kokosmelk in een kom en klop met de mixer stijf gedurende twee minuten.
- Smelt de chocolade au bain marie (of in een pannetje zoals ik, maar let er wel op dat je ‘m niet laat aanbranden!)
- Meng de gesmolten chocolade onder de opgeklopte kokosmelk.
- Doe de aardbeien in een glas of potje en giet er de chocolademousse over. Laat een paar uur (of een nacht) opstijven.
- Njam!
oo wow dit is echt het beste wat ik afgelopen tijd tegen ben gekomen. ik ga het zeker maken! heb er nu al zin in.
Wauw, dat is makkelijk!! Klinkt verrukkelijk 😀
AAAAAAAAAH, en ik heb juist besloten om op dieet te gaan. Maar wel écht lekker he?
Ok, nu heb ik honger! Looking gooooood!